Ocenění zavedeného pracovního kolektivu : Diskuse teorie a praktických přístupů - Malík, Jakub; Svačina, Pavel, 1979-; Zelenka, Vladimír, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Diplomová práce se zaměřuje na ocenění zavedeného pracovního kolektivu jako nehmotného aktiva organizace. Teoretická část práce popisuje charakteristické vlastnosti zavedeného pracovního kolektivu a vysvětluje podstatné rozdíly mezi pojmy lidský kapitál a zavedený pracovní kolektiv. Následující kapitoly teoretické části práce popisují jednotlivé přístupy a metody ocenění zavedeného pracovního kolektivu. V praktické části práce je uplatněn nákladový přístup k ocenění zavedeného pracovního kolektivu, který je aplikován na konkrétních datech. Výsledkem praktické části je pak vzorové ocenění zavedeného pracovního kolektivu.
Vedoucí práce: Pavel Svačina
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses