Ocenění společnosti Český národní podnik s.r.o. - Novotný, Lukáš (2018)
Diplomová práce se věnuje ocenění společnosti Český národní podnik s.r.o. k datu 31.12.2016. Práce je rozdělena do šesti částí. První je věnována popisu společnosti. Ve druhé a třetí části je finanční a strategická analýza. Dále následuje analýza a prognóza generátorů hodnot a finanční plán. Nakonec je podnik oceněn výnosovou metodou DCF equity a metodou tržního porovnání.