Ocenění společnosti Český národní podnik s.r.o. - Novotný, Lukáš; Svačina, Pavel, 1979-; Novák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Diplomová práce se věnuje ocenění společnosti Český národní podnik s.r.o. k datu 31.12.2016. Práce je rozdělena do šesti částí. První je věnována popisu společnosti. Ve druhé a třetí části je finanční a strategická analýza. Dále následuje analýza a prognóza generátorů hodnot a finanční plán. Nakonec je podnik oceněn výnosovou metodou DCF equity a metodou tržního porovnání.
Vedoucí práce: Pavel Svačina
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses