Podnikatelský plán eshopu BeJager - Hladík, Lukáš (2018)
Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro již fungující online obchod, který se zaměřuje na pánskou business casual módu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část obsahuje vymezení základních podnikatelských pojmů, obecné doporučení při tvorbě podnikatelského plánu a představuje nástroje pro analýzu konkurence, trhu a vnitřních stránek podniku. Praktická část aplikuje teoretické poznatky a je v ní vytvořen konkrétní podnikatelský plán, který obsahuje hodnocení dvouletého vývoje obchodu, analýzu konkurence a trhu se zaměřením na marketingový a finanční plán vytvořený na základě analýzy klíčových slov.