Podnikatelský plán eshopu BeJager - Hladík, Lukáš; Tyll, Ladislav; Pernica, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro již fungující online obchod, který se zaměřuje na pánskou business casual módu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část obsahuje vymezení základních podnikatelských pojmů, obecné doporučení při tvorbě podnikatelského plánu a představuje nástroje pro analýzu konkurence, trhu a vnitřních stránek podniku. Praktická část aplikuje teoretické poznatky a je v ní vytvořen konkrétní podnikatelský plán, který obsahuje hodnocení dvouletého vývoje obchodu, analýzu konkurence a trhu se zaměřením na marketingový a finanční plán vytvořený na základě analýzy klíčových slov.
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses