Ocenění společnosti KAVALIERGLASS, a.s. - Šusta, Michal; Smrčka, Luboš; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce s názvem „Ocenění společnosti KAVALIERGLASS, a.s.“ si klade za cíl stanovit objektivizovanou hodnotu společnosti KAVALIERGLASS, a.s. k datu 31.12.2016 z pohledu externího analytika. Diplomová práce se skládá z praktické části, která je rozdělena do osmi hlavních částí, a sice představení podniku, strategická analýza, finanční analýza, SWOT analýza, generátory hodnoty a jejich prognóza, sestavení finančního plánu, ekonomická přidaná hodnota (EVA) a ocenění. Teoretický základ je součástí všech hlavních částí. Ocenění podniku je založeno na diskontovaném peněžním toku (DCF) entity. Výsledky v rámci každé kapitoly jsou řádně komentovány za použití relevantních informací a jiných faktů. V závěru jsou shrnuty veškeré výsledky práce, které vedou ke stanovení výsledné hodnoty oceňovaného podniku.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses