Návrh online marketingovej stratégie start-upu Dojez.me - Tkáč, Tomáš (2018)
Cieľom diplomovej práce je navrhnúť online marketingovú stratégiu pre novovznikajúci start-up Dojez.me. Nosnou časťou práce je podrobný popis možností využitia jednotlivých kanálov online marketingu a naplánovanie crowdfundingovej kampane. Teoretická časť charakterizuje pojem start-up a možné alternatívy financovania, pričom najväčší dôraz kladie práve na crowdfunding. Praktickej časti predchádza analýza kľúčových slov, tvorba marketingových persón a nastavenie komunikačného tónu značky. Samotný návrh online marketingovej stratégie pozostáva z tvorby kvalitného obsahu na webovej stránke, propagácií a aktivite na sociálnych sieťach, a tiež aj kompletného návrhu pomocou marketingového frameworku See-Think-Do-Care.