Návrh online marketingovej stratégie start-upu Dojez.me - Tkáč, Tomáš; Mareš, Jan, 1986-; Pešek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cieľom diplomovej práce je navrhnúť online marketingovú stratégiu pre novovznikajúci start-up Dojez.me. Nosnou časťou práce je podrobný popis možností využitia jednotlivých kanálov online marketingu a naplánovanie crowdfundingovej kampane. Teoretická časť charakterizuje pojem start-up a možné alternatívy financovania, pričom najväčší dôraz kladie práve na crowdfunding. Praktickej časti predchádza analýza kľúčových slov, tvorba marketingových persón a nastavenie komunikačného tónu značky. Samotný návrh online marketingovej stratégie pozostáva z tvorby kvalitného obsahu na webovej stránke, propagácií a aktivite na sociálnych sieťach, a tiež aj kompletného návrhu pomocou marketingového frameworku See-Think-Do-Care.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses