Strategie vstupu na nový trh v oblasti zdravotnických služeb - Zahrádková, Petra; Koudelka, Jan; Zezulka, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Práce se zabývá možnostmi vstupu společnosti zabývající se asistovanou reprodukcí na zahraniční trh. Je hodnoceno jaké přínosy a konkurenční výhody by tento krok přinesl. Na základě analýzy statistických dat a dotazníkového šetření mezi pacienty je hodnocen potenciál trhů v Srbsku a Bosně a Hercegovině. Po vyhodnocení vhodnosti trhů a očekávání pacientů ze zahraničí je připraven návrh strategického marketingového plánu, který ukazuje možný směr přípravy zahraniční akvizice a následných kroků pro úspěšné působení na zahraničním trhu a získání konkurenční výhody před ostatními centry asistované reprodukce v ČR.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses