Hodnocení společenské odpovědnosti firem v Kraji Vysočina - Skoumalová, Gabriela; Němec, Otakar; Kolmistr, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce si klade za cíl zhodnotit současnou situaci v oblasti společenské odpovědnosti firem v Kraji Vysočina. Dílčím cílem je zhodnocení, zda takto společnosti konají z vlastního přesvědčení nebo z důvodu získání konkurenční výhody. V teoretické části je vymezena podstata CSR, CSR v České republice a přehled indikátorů za Kraj Vysočina. Součástí praktické části je vlastní výzkum formou dotazníkového šetření, doplněný rozhovory se zástupci vybraných společností. Následně je poskytnuto doporučení a vyhodnocený výzkum.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses