Finanční analýza firmy ATEX, s.r.o. - Schweiner, David; Holečková, Jaroslava; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
AbstraktCílem této bakalářské práce s názvem „Finanční analýza podniku“ je provést finanční analýzu vybraného podniku. Podnik hodnotíme na základě ukazatelů vypočtených z účetních dokumentů společnosti a posuzujeme jeho celkový finanční stav. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. V teoretické části definujeme základní pojmy finanční analýzy, jejich uživatelů, metod hodnocení podniku a ukazatelů. V praktické části je teorie aplikována na mnou vybraný podnik ATEX spol. s.r.o.. K realizaci analýzy jsem použil účetní výkazy z let 2013, 2014, 2015 a 2016., které jsou zveřejněny v obchodním rejstříku. V závěru práce jsou výsledky analýzy shrnuty a zhodnocen finanční stav.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses