Marketingová komunikace luxusních značek (na příkladu značky Bomma) - Šťastná, Tereza (2018)
Tato diplomová práce pojednává o tématu marketingové komunikace luxusních značek ve vztahu k analogickým aktivitám české sklářské značky Bomma. První část práce mapuje teoretické zázemí problematiky marketingové komunikace luxusních značek jakožto specifické a svébytné oblasti marketingu. Definuje její zásady, a to z perspektivy všech jednotlivých typů komerční komunikace těchto značek. Praktická část sestává z charakteristiky stávající marketingové komunikace značky a z analýzy provedeného kvantitativního výzkumu. V poslední části práce je využito výsledků výzkumu k předestření doporučení pro budoucí komunikaci značky.