Podnikatelský plán - Celerinová, Eva (2018)
Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na založení kavárny, která se specializuje na výrobu ovesných kaší. Sestavení podnikatelského plánu by mělo ukázat proveditelnost a reálnost podnikatelského záměru. Tato práce se skládá z teoretické části, která se věnuje popisu sestavení podnikatelského plánu a popisu jednotlivých částí plánu. Praktická část je pak už samotným vypracováním podnikatelského plánu pro podnik „one more cup“, které je odvozeno od teoretické části. V praktické části je rozebráno okolí podniku, popis marketingová strategie a provozních činností podniku, vymezení rizik podnikání a projektový plán, a nakonec finanční plán s předpokladem vývoje hospodaření podniku v prvních 5 letech.