Podnikatelský plán - Celerinová, Eva; Krause, Josef, 1978-; Kubíčková, Klára, 1988-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na založení kavárny, která se specializuje na výrobu ovesných kaší. Sestavení podnikatelského plánu by mělo ukázat proveditelnost a reálnost podnikatelského záměru. Tato práce se skládá z teoretické části, která se věnuje popisu sestavení podnikatelského plánu a popisu jednotlivých částí plánu. Praktická část je pak už samotným vypracováním podnikatelského plánu pro podnik „one more cup“, které je odvozeno od teoretické části. V praktické části je rozebráno okolí podniku, popis marketingová strategie a provozních činností podniku, vymezení rizik podnikání a projektový plán, a nakonec finanční plán s předpokladem vývoje hospodaření podniku v prvních 5 letech.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses