Analýza dopravní infrastruktury Hradce Králové - Češpivová, Andrea; Mervart, Michal, 1977-; Červinská, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem této diplomové práce je provést analýzu dopravní infrastruktury města Hradce Králové, poukázat na problémová místa a navrhnout jejich řešení. První část se teoreticky zabývá infrastrukturou železniční, silniční, leteckou, vodní a cyklistickou. Je zde nastíněna i situace z pohledu České republiky. V praktické části je již představeno město jako takové včetně konkrétních případů dopravní infrastruktury zahrnující i síť městské hromadné dopravy. Následně je na základě poznatků provedena analýza SWOT a vyhodnocena data z dotazníkového šetření. V souladu se získanými daty jsou v závěru práce autorkou navrhnuta konkrétní řešení ke zlepšení stávajícího stavu dopravní infrastruktury Hradce Králové.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses