Podnikatelské prostředí Uruguaye - Skolková, Klára; Müllerová, Františka, 1948-; Křenková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Hlavním cílem diplomové práce je zhodnocení podnikatelského prostředí Uruguaye z pohledu českých podnikatelů. Dílčími cíli je pak vymezení pozitivních a negativních aspektů podnikatelského prostředí Uruguaye a identifikace perspektivních odvětví pro české subjekty. Práce je rozdělena na čtyři kapitoly. První, teoretická kapitola vysvětluje základní pojmy, které jsou v práci využívány, například pojmy podnikatelské prostředí, konkurenceschopnost a PEST analýza. Druhá kapitola aplikuje teoretické poznatky první kapitoly na podnikatelské prostředí Uruguaye. Třetí kapitola se věnuje vstupu českého podnikatelského subjektu na uruguayský trh. Závěrečná čtvrtá kapitola pak obsahuje výzkumné šetření mezi českými podnikatelskými subjekty.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses