Analýza činnosti manažera první linie ve vybraném podniku - Strnadová, Magdalena; Pauknerová, Daniela, 1970-; Motlová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou činnosti manažerů první linie ve vybraném podniku. Cílem práce je zanalyzovat a identifikovat pracovní činnosti prvoliniových manažerů ve vybraném výrobním podniku a následná tvorba a vyhodnocení časových snímků pracovního dne jednotlivých manažerů. Pro analýzu činností a tvorbu časových snímků pracovního dne byly jako metodologický aparát využity metody pozorování, individuální rozhovory s jednotlivými manažery první linie a rozhovor s vedoucí personálního útvaru vybraného podniku. Jednotlivé analýzy jsou shrnuty v souboru případových studií. Výsledky časových snímků pracovního dne mají sloužit jako detailnější přehled o výkonu práce jednotlivých manažerů první linie a to jak pro vedení podniku, tak pro každého konkrétního manažera.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses