Mobilní aplikace pro trénování hudebního sluchu - Sobíšek, Ondřej (2018)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem a vývojem mobilní aplikace, která slouží k trénování hudebního sluchu. První část práce je teoretická a obsahuje srovnání čtyř existujících aplikací. Na základě tohoto srovnání jsou analyzovány požadavky a vybrány vhodné technologie pro vlastní implementaci, kterými jsou jazyk C#, framework Xamarin, databáze SQLite a verzovací systém Git. Druhá část je zaměřena více prakticky a obsahuje návrh, implementaci, testování a nasazení aplikace Ear Trainer, která je ponechána zdarma ke stažení v obchodě Google Play. Dále jsou zde také popsány výsledky z uživatelského testování a zpětná vazba od konkrétní skupiny uživatelů.