Mobilní aplikace pro trénování hudebního sluchu - Sobíšek, Ondřej; Palovská, Helena, 1959-; Kulhánková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem a vývojem mobilní aplikace, která slouží k trénování hudebního sluchu. První část práce je teoretická a obsahuje srovnání čtyř existujících aplikací. Na základě tohoto srovnání jsou analyzovány požadavky a vybrány vhodné technologie pro vlastní implementaci, kterými jsou jazyk C#, framework Xamarin, databáze SQLite a verzovací systém Git. Druhá část je zaměřena více prakticky a obsahuje návrh, implementaci, testování a nasazení aplikace Ear Trainer, která je ponechána zdarma ke stažení v obchodě Google Play. Dále jsou zde také popsány výsledky z uživatelského testování a zpětná vazba od konkrétní skupiny uživatelů.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses