VIRTUÁLNÍ TÝMY - IDENTIFIKACE KLÍČOVÝCH FAKTORŮ ÚSPĚCHU A PERSONÁLNĚ-PSYCHOLOGICKÝCH ASPEKTŮ VIRTUÁLNÍ SPOLUPRÁCE - Tomis, Ondřej; Kašparová, Eva, 1958-; Fabián, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
TATO PRÁCE IDENTIFIKUJE KLÍČOVÉ FAKTORY ÚSPĚCHU VIRTUÁLNÍCH TÝMŮ, ANALYZUJE PERSONÁLNĚ-PSYCHOLOGICKÉ ASPEKTY VIRTUÁLNÍ SPOLUPRÁCE A DEFINUJE JEJÍ SLABÁ MÍSTA. VIRTUÁLNÍ TÝMY PŘEDSTAVUJÍ GLOBÁLNÍ FENOMÉN, KTERÝ ZAČÍNÁ BÝT PRO NADNÁRODNÍ KORPORACE NEPOSTRADATELNÝ. CÍLEM PRÁCE JE ANALYZOVAT TÉMATIKU VIRTUÁLNÍCH TÝMŮ A VYTVOŘIT PRO ČTENÁŘE PŘIDANOU HODNOTU V PODOBĚ PŘEHLEDU KLÍČOVÝCH FAKTORŮ NUTNÝCH PRO ÚSPĚCH VIRTUÁLNÍCH TÝMU A SPOKOJENOST TÝMOVÝCH ČLENŮ. REŠERŠNÍ ANALÝZOU A EMPIRICKÝM VÝZKUMEM PAK PRÁCE POTVRZUJE DOSTUPNOU TEORII A DÁLE JI OBOHACUJE. VÝSLEDKEM PRÁCE JE ZHODNOCENÍ KLÍČOVÝCH FAKTORŮ OVLIVŇUJÍCÍCH ÚSPĚŠNOST VIRTUÁLNÍ SPOLUPRÁCE A FUNGOVÁNÍ VIRTUÁLNÍCH TÝMŮ OBECNĚ. PRÁCE DÁLE PŘINÁŠÍ NĚKOLIK DOPORUČENÍ, KTERÁ POMÁHAJÍ ELIMINOVAT NEGATIVNÍ DOPADY VIRTUÁLNÍ SPOLUPRÁCE.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses