Význam technologií pro japonskou ekonomiku - Macháčková, Anna (2018)
Diplomová práce se zabývá potenciálem technologií v japonské ekonomice. První kapitola vymezuje technoekonomické paradigma v závaznosti na Průmysl 4.0. Druhá kapitola mapuje výzkumné prostředí v Japonsku. Třetí kapitola zhodnocuje potenciál automatizace a robotizace v rámci japonské ekonomiky.