Význam technologií pro japonskou ekonomiku - Macháčková, Anna; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Vošta, Milan, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá potenciálem technologií v japonské ekonomice. První kapitola vymezuje technoekonomické paradigma v závaznosti na Průmysl 4.0. Druhá kapitola mapuje výzkumné prostředí v Japonsku. Třetí kapitola zhodnocuje potenciál automatizace a robotizace v rámci japonské ekonomiky.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses