Využití strukturálních fondů pro podporu VVI - Budíková, Barbora (2018)
Práce si klade za cíl zhodnotit úspěšnost projektů realizovaných v rámci Výzvy 2.2 Prioritní osy 2 dle výsledků vědy a výzkumu. Výsledky jsou hodnoceny pro celou výzvu, a i pro jednotlivé projekty. Pro dosažení cíle jsou využity metody srovnání, indukce a případové studie. Případová studie se zabývá projektem Membránové inovační centrum společnosti MemBrain.