Využití strukturálních fondů pro podporu VVI - Budíková, Barbora; Vlčková, Jana; Antal, Jarolím, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Práce si klade za cíl zhodnotit úspěšnost projektů realizovaných v rámci Výzvy 2.2 Prioritní osy 2 dle výsledků vědy a výzkumu. Výsledky jsou hodnoceny pro celou výzvu, a i pro jednotlivé projekty. Pro dosažení cíle jsou využity metody srovnání, indukce a případové studie. Případová studie se zabývá projektem Membránové inovační centrum společnosti MemBrain.
Vedoucí práce: Jana Vlčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses