Komerčné komunikácie vybranej firmy v zbrojárskom priemysle - Pohančeniková, Dagmar; Průša, Přemysl, 1980-; Maršálek Čadková, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práca analyzuje komunikačnú stratégiu firmy Saab, ktorá pôsobí v odvetví zbrojárskeho priemyslu. Práca je rozdelená do piatich kapitol. Prvé dve kapitoly sú teoretické kde prvá sa zameriava na pojmy ako napríklad marketingový mix, komunikačný mix, firemná identita a image. Druhá kapitola sa zameriava hlbšie na event marketing a jeho formy. Tretia kapitola je už bližšie zameraná na odvetvie zbrojárskeho priemyslu a jeho charakteristiku a cieľovú skupinu. Ďalej popisuje marketingovú komunikáciu v odvetví a nové trendy. Posledné dve kapitoly sú praktické a venujú sa analýze komunikačného mixu vybranej firmy a podrobnej analýze dvoch vybraných eventov. V závere práce je zhodnotenie použitých komunikačných kanálov a sú navrhnuté odporúčania na vylepšenie.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses