Doporučovací algoritmy - Staněk, Tomáš (2018)
Cílem práce je aplikovat známé doporučovací algoritmy na data hodnocení uživatelů filmové databáze ČSFD a podrobit analýze jejich přesnost a efekt jednotlivých parametrů. Výsledkem práce bude jednoduchý filmový doporučovací systém dostupný veřejnosti.