Doporučovací algoritmy - Staněk, Tomáš; Kaspříková, Nikola; Šulc, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Cílem práce je aplikovat známé doporučovací algoritmy na data hodnocení uživatelů filmové databáze ČSFD a podrobit analýze jejich přesnost a efekt jednotlivých parametrů. Výsledkem práce bude jednoduchý filmový doporučovací systém dostupný veřejnosti.
Vedoucí práce: Nikola Kaspříková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses