Možnosti využití programu ERASMUS+ pro financování sportovních aktivit ČAS - Taubr, Tomáš; Müller, Štěpán, 1945-; Topinka, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce je zaměřena na program Evropské unie Erasmus+ a na možnosti, které nabízí pro financování sportovních aktivit Českého atletického svazu (ČAS). První kapitola popisuje fungování financování Evropské unie skrz její rozpočet a vymezení vybraných programů podpory. Druhá kapitola se zaměřuje na program Erasmus+, kde je zvláštní důraz kladen na specifickou aktivitu Sport, která je dále analyzována i z pohledu minulých příjemců dotace z vybraného programu. Třetí kapitola informuje o Českém atletickém svazu a analyzuje jeho jednotlivé aktivity. Je vybráno několik aktivit, které by bylo vhodné realizovat s přispěním vybraného programu. Čtvrtá kapitola obsahuje žádost do programu Erasmus+, postup podání a její konkrétní využití na modelové aktivitě (Pohybová gramotnost), kterou bude ČAS realizovat.
Vedoucí práce: Štěpán Müller
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses