Budování vztahů s klienty vybrané banky - Plaček, Jan; Halík, Jaroslav, 1961-; Göbl, Herbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem této diplomové práce je zanalyzovat aktuální situaci v korporátním bankovnictví v EU skrze interakci banky s klientem. První část zkoumá výzvy, kterým banky v Evropské unii v současné době čelí, jako jsou záporné úrokové sazby a jejich vliv na profitabilitu bank. V praktické části jde o namodelování průběhu typického akvizičního procesu včetně následného schvalovacího procesu. Dále je v této práci představena banka Commerzbank a zhodnocena její angažovanost v oblastech regulace a digitalizace, neboť oba tyto trendy podstatně mění náplň práce bankovního poradce ve vztahu ke klientům.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses