Online marketing vo vybranej firme - Ambrošová, Kamila; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práca sa zaoberá online marketingom vo vybranej firme. Cieľom práce bolo určenie optimálnej online marketingovej stratégie vybranej firmy pre český trh. V teoretickej časti práce sú vytýčené základné elementy, z ktorých online marketing vznikol. Nachádza sa tu charakteristika tradičného marketingu, marketingového plánu a marketingového mixu, a tiež porovnanie tradičného a online marketingu. V druhej kapitole je stručne opísaný vznik a vývoj internetu a internetového prostredia, a tiež vznik a história samotného online marketingu a jeho ciele. Ďalšie časti pojednávajú o nástrojoch využívaných v online marketingu. V praktickej časti diplomovej práce sú teoretické poznatky aplikované do praxe. Nachádza sa tu charakteristika vybranej firmy, SWOT analýza a vytýčenie konkurencie v Českej republike. V ďalších častiach je pojednávané o konkrétnom použitím online marketingových nástrojov – platenej reklamy, optimalizácie pre vyhľadávače a marketingu na sociálnych sieťach. Činnosti sú okrem štatistických údajov podložené najmä rozsiahlou analýzou kľúčových slov. Jednotlivé časti sú na konci diplomovej práce zhrnuté do časového harmonogramu, kde je okrem časového rozdelenia činností určená aj dôležitosť jednotlivých činností.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses