Marketing služeb vybraných leteckých společností - Krejčíř, Jan (2018)
Bakalářská práce se zabývá marketingem služeb v leteckém průmyslu s konkrétní aplikací na leteckou společnost Emirates a Qatar Airways. Hlavním cílem práce je aplikace marketingových strategii služeb na tyto dvě letecké společnosti, vzájemně je porovnat a navrhnout možná řešení na zlepšení marketingu služeb obou společností. V práci je analyzován marketingový mix, design služeb a SWOT analýza obou leteckých společností z pohledu zákazníků. V práci je také stručně představen trh letecké dopravy a rozdělení leteckých společností v oblasti osobní přepravy.