Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - Šmejkalová, Petra; Soušková, Milena; Spirit, Michal, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tématem této diplomové práce je bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP). Práce se skládá ze šesti kapitol a je rozdělena na dvě části, analytickou a praktickou. Analytická část zahrnuje vymezení pojmu, historii, práva a povinnosti dotčených osob, management rizik při práci, kontrolu dodržování BOZP a požadavky na BOZP ve stavebnictví. Praktická část se zabývá BOZP v konkrétní stavební společnosti, analýza je doplněna dotazníkovým šetřením.
Vedoucí práce: Milena Soušková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses