Návrh on-line komunikační strategie firmy HPS-DMC,s.r.o. - Mottysová, Tereza (2018)
Tato práce se zabývá on-line komunikační strategií společnosti HPS-DMC, s.r.o. Hlavním cílem mé diplomové práce je navrhnout novou účinnější komunikační strategii firmy na základě teoretických poznatků, analýzy současné komunikační strategie, vlastního výzkumu v podobě hloubkových interview se zaměstnanci a SWOT analýzy společnosti. Navržené kroky jsou zaměřeny na internetové prostředí, jelikož on-line svět představuje velmi efektivní a relativně cenově dostupný komunikační kanál.