Veřejné zakázky a korupční rizika - Novotný, Vojtěch (2018)
Cílem této práce je analyzování korupční rizik v procesu zadávání veřejných zakázek. V první části práce jsou vysvětleny základní pojmy a v druhé jsou popsána korupční rizika v jednotlivých fázích veřejné zakázky.