Veřejné zakázky a korupční rizika - Novotný, Vojtěch; Štěpánek, Petr; Mandík, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem této práce je analyzování korupční rizik v procesu zadávání veřejných zakázek. V první části práce jsou vysvětleny základní pojmy a v druhé jsou popsána korupční rizika v jednotlivých fázích veřejné zakázky.
Vedoucí práce: Petr Štěpánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses