ICCA 2017 - kongres kongresů - a jeho marketingová kampaň "Bridge to Prague" - Lísková, Gabriela; Postler, Milan, 1960-; Mikeš, Jiří, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Hlavním cílem této diplomové práce je zhodnocení efektivnosti kampaně "Bridge to Prague". Tato kampaň byla zvolena jako hlavní komunikační nástroj pro 56. ročník kongresu ICCA 2017. K lepšímu pochopení hlavního cíle, je práce rozdělena do několika kapitol. První dvě kapitoly jsou teoretické z nichž první je věnována problematice kongresového cestovního ruchu a druhá vysvětluje oblast marketingu. Třetí část se zaměstnává mezinárodními asociacemi a jejich důležitostí pro internacionalizaci a globalizaci v oblasti KCR. Poslední kapitola interpretuje 56. ročník kongresu a jaký byl pro kampaň aplikován konkrétní marketingový mix. Posléze se práce zaměří na vyhodnocení kampaně a kongresu jako takovéhu. Jelikož byl kongres pořádán v hlavním městě Praha, tak úplný závěr práce je věnován budoucím přínosům této kongresové destinace.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses