Ocenění podniku Mlýn Havlíčkův Brod, spol. s r. o. - Dvořák, David (2018)
Předkládaná diplomová práce se zabývá oceněním podniku Mlýn Havlíčkův Brod, spol. s r.o. Cílem je nalezení jeho tržní hodnoty k 1. 1. 2017. Na kapitoly strategické a finanční analýzy navazují generátory hodnoty s finančním plánem, který je základem pro zvolenou hlavní metodu ocenění – DCF APV. Ta je posléze doplněna vybranými metodami tržního porovnání. Na základě všech výsledků je následně odhadnuto souhrnné ocenění.