Ocenění podniku Mlýn Havlíčkův Brod, spol. s r. o. - Dvořák, David; Maříková, Pavla, 1965-; Dvořák, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Předkládaná diplomová práce se zabývá oceněním podniku Mlýn Havlíčkův Brod, spol. s r.o. Cílem je nalezení jeho tržní hodnoty k 1. 1. 2017. Na kapitoly strategické a finanční analýzy navazují generátory hodnoty s finančním plánem, který je základem pro zvolenou hlavní metodu ocenění – DCF APV. Ta je posléze doplněna vybranými metodami tržního porovnání. Na základě všech výsledků je následně odhadnuto souhrnné ocenění.
Vedoucí práce: Pavla Maříková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses