Změny ve spotřebě a spotřebním chování v ČLR v 21. století - Trubková, Dominika; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Neumann, Pavel, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem mé diplomové práce je identifikace změn ve spotřebě a spotřebním chování v ČLR v 21. století. Tohoto cíle jsem dosáhla pomocí analýzy faktorů, jež k těmto změnám vedly a následnému propojení těchto vlivů s prostřením čínského spotřebního trhu. Faktory změn sloužily jako podklad pro klasifikaci změn ve výši a struktuře spotřeby čínských spotřebitelů, také odlišných přístupů ve spotřebním chování.Vedlejším cílem byla identifikace specifik generace tzv. čínských mileniálů, v rámci něhož jsem nejdříve charakterizovala vlastností této skupiny obyvatel a následně jej aplikovala na jejich přístup ke spotřebě.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses