Marketingová strategie společnosti Alza.cz a.s. - Kubová, Andrea (2018)
Cílem bakalářské práce je kritické zhodnocení současné marketingové strategie společnosti Alza.cz a.s. a provedení vlastního výzkumu. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy v oblasti marketingu, situační analýza, marketingová strategie a marketingový a komunikační mix. Praktická část je věnována společnosti Alza.cz, kde je provedena situační analýza a představen marketingový a komunikační mix společnosti. Součástí práce je vlastní dotazníkové šetření, které pomáhá zjistit image této značky. Na základě SWOT analýzy a výsledků šetření je navrženo vylepšení současné marketingové strategie této společnosti.