Marketingová strategie společnosti Alza.cz a.s. - Kubová, Andrea; Průša, Přemysl, 1980-; Vrabcová, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem bakalářské práce je kritické zhodnocení současné marketingové strategie společnosti Alza.cz a.s. a provedení vlastního výzkumu. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy v oblasti marketingu, situační analýza, marketingová strategie a marketingový a komunikační mix. Praktická část je věnována společnosti Alza.cz, kde je provedena situační analýza a představen marketingový a komunikační mix společnosti. Součástí práce je vlastní dotazníkové šetření, které pomáhá zjistit image této značky. Na základě SWOT analýzy a výsledků šetření je navrženo vylepšení současné marketingové strategie této společnosti.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses