Vývoj webové aplikace v rámci platformy Coinbase Pro - Čech, Jiří (2018)
Bakalářská práce se zabývá vývojem webové aplikace vylepšující obchodní možnosti platformy Coinbase Pro. Platforma se zabývá obchodováním na trhu kryptoměn. Prvním cílem práce je výběr vhodné metodiky vývoje aplikace. Dalším cílem je popis vývoje a testování aplikace dle zvolené metodiky, kterou je metoda Lean Startup. Posledním cílem je zhodnocení postupu vývoje.Teoretická část práce se zabývá výběrem vhodné metodiky vývoje softwaru pro zvolenou webovou aplikaci, která je v úvodu části blíže popsána. Metodiky jsou stručně charakterizovány a ohodnoceny z hlediska vlastností daného produktu.V praktické části je naplánován postup vývoje dle vybrané metodiky, který je následně realizován. Pomocí zpětné vazby od prvotních zákazníků je vytvořen minimální životaschopný produkt. Produkt je následně testován uživateli a celý postup vývoje aplikace je v závěru praktické části zhodnocen.Minimální životaschopný produkt je ve formě velice věrohodného interaktivního prototypu, který simuluje funkcionalitu nové obchodní platformy pro kryptoměny. Je zaměřen na jednoduchost a automatizaci obchodování. Zároveň poskytuje základní statistické informace o uskutečněných obchodech.