PR strategie společnosti ŠKODA AUTO a.s. - Kalinová, Tereza (2018)
Cílem této bakalářské práce je charakterizovat aktuální podobu PR ve společnosti ŠKODA AUTO a nahlédnout do její budoucnosti. První kapitola je věnována automobilovému průmyslu a jeho aktuálním trendům. Druhá kapitola se zabývá oborem PR obecně a mimo jiné popisuje jeho jednotlivé podobory a nástroje. Ve třetí kapitole je popsána společnost ŠKODA AUTO včetně zhodnocení aktuální finanční situace a vysvětlení budoucích strategií. Čtvrtá kapitola je pak věnována charakteristice aktuálního rozdělení PR aktivit ve společnosti ŠKODA AUTO a výhledu do budoucna.