PR strategie společnosti ŠKODA AUTO a.s. - Kalinová, Tereza; Halík, Jaroslav, 1961-; Štěpánek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem této bakalářské práce je charakterizovat aktuální podobu PR ve společnosti ŠKODA AUTO a nahlédnout do její budoucnosti. První kapitola je věnována automobilovému průmyslu a jeho aktuálním trendům. Druhá kapitola se zabývá oborem PR obecně a mimo jiné popisuje jeho jednotlivé podobory a nástroje. Ve třetí kapitole je popsána společnost ŠKODA AUTO včetně zhodnocení aktuální finanční situace a vysvětlení budoucích strategií. Čtvrtá kapitola je pak věnována charakteristice aktuálního rozdělení PR aktivit ve společnosti ŠKODA AUTO a výhledu do budoucna.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses