Využití týmových komunikačních nástrojů v akademickém prostředí - Uhlík, Adam; Potančok, Martin; Novotný, Ota, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tato diplomová práce se zabývá využitelností týmových komunikačních nástrojů v akademickém prostředí, přesněji na Fakultě informatiky a statistiky Vysoké školy ekonomické v Praze. Cílem této práce je vytvoření analýzy využitelnosti vybraných týmových komunikačních nástrojů ve výukovém procesu. Tato analýza má za cíl poskytnout dostatečné informace potřebné pro přijetí rozhodnutí, zda vybrané nástroje budou využity i v budoucnu. V první části této práce je objasněn důvod potřeby dané analýzy včetně popisu současného a žádaného cílové stavu na Fakultě informatiky a statistiky. Zároveň je v této části popsán výběr konkrétních nástrojů na základě stanovených kritérií a následně jsou představeny základní funkcionality vybraných nástrojů. V druhé části této práce jsou stanoveny podmínky pro pilotní nasazení vybraných týmových komunikačních nástrojů do výukového procesu. Tato část zároveň objasňuje způsob výběru výukových kurzů pro potřeby pilotního nasazení. Zároveň je v této části popsán způsob sběru zpětné vazby od uživatelů včetně představení výsledků. Tato zpětná vazba je využita při tvorbě doporučení a pravidel pro budoucí implementaci vybraných nástrojů do dalších výukových kurzů. Výsledkem této části je stanovisko k doporučení využití vybraných týmových komunikačních nástrojů i v budoucnu.
Vedoucí práce: Martin Potančok
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses