Audit IS/IT v korporacích jako součást finančního auditu - Šuchman, Filip (2018)
Audit IS/IT se stává na trhu stále více žádaným produktem. Jedná se o dynamicky rozvíjející se obor, který musí držet krok s vývojem na trhu informačních systémů. Cílem diplomové práce je analyzovat v rámci auditu IS stav IS/IT v auditované společnosti, definovat slabá místa a neefektivity a vydat výrok pro finanční audit ke spolehlivosti kontrolovaného prostředí.