Audit IS/IT v korporacích jako součást finančního auditu - Šuchman, Filip; Svatá, Vlasta, 1952-; Muknšnábl, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Audit IS/IT se stává na trhu stále více žádaným produktem. Jedná se o dynamicky rozvíjející se obor, který musí držet krok s vývojem na trhu informačních systémů. Cílem diplomové práce je analyzovat v rámci auditu IS stav IS/IT v auditované společnosti, definovat slabá místa a neefektivity a vydat výrok pro finanční audit ke spolehlivosti kontrolovaného prostředí.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses