Interní vzdělávání - Fesslová, Tereza Anežka; Legnerová, Kateřina, 1965-; Douda, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato diplomová práce se zabývá tématem rozvoje a vzdělávání zaměstnanců se zaměřením na interní vzdělávání. Cílem práce je zjistit, zda vybraná společnost pečuje o vzdělávání zaměstnanců, jestli sleduje náklady vynaložené na vzdělávání a hodnotí jeho přínosy v organizaci. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy a přiblížena problematika rozvoje a vzdělávání zaměstnanců. Jsou zde podrobně charakterizovány metody vzdělávání, jaké mohou být používané při realizaci interních kurzů. V praktické části je popsána vybraná společnost a její systém rozvoje a vzdělávání zaměstnanců. Na základě analýzy tohoto systému formou případové studie byly zjištěny nedostatky a podány návrhy a doporučení, jak zlepšit systém interního vzdělávání zaměstnanců ve společnosti, aby byl efektivnější a zájem zaměstnanců o tyto kurzy rostoucí.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses