Firemná kultúra spoločnosti Bosch - Leštáková, Katarína; Müllerová, Františka, 1948-; Křenková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Hlavnou témou tejto práce je charakteristika firemnej kultúry konkrétnej firmy – spoločnosti Bosch Termotechnika, s. r. o. Firemná kultúra je súborom hodnôt, noriem a predstáv, ktoré charakterizujú danú firmu. Jedná sa tak o materiálne prvky (vybavenie kancelárií, či propagačné materiály) a tiež o prvky nemateriálne (spôsob komunikácie, riešenia konfliktov, mieru stotožnenia zamestnancov s firmou a pod.). Cieľom tejto práce je na základe podrobnej charakteristiky firemnej kultúry Bosch Termotechnika určiť jej silu a poskytnúť odporúčania k jej zlepšeniu. Firemná kultúra je v súčasnosti dôležitým faktorom úspechu firmy a to z pohľadu spokojných, motivovaných a lojálnych zamestnancov. O firemnú kultúru by sa preto firma mala dôkladne starať a neustále ju rozvíjať. Táto práca sa v tomto smere snaží pomôcť firme Bosch Termotechnika smerom k jej zatraktívneniu v mysliach zamestnancov a na trhu práce.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses