Segmentace návštěvníků muzikálů - Opálená, Petra; Černá, Jitka, 1961-; Meiserová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce je zaměřena na tvorbu segmentace návštěvníků vybraných muzikálových scén v Praze. Cílem je prostřednictvím primárního kvantitativního výzkumu a vhodných statistických metod odhalit specifika návštěvníků muzikálových představení. Vlastní výzkum je realizován metodou osobního dotazování během muzikálových představení. Výběr respondentů je proveden formou náhodného výběru. Na základě zjištěných dat je provedena analýza, která ověřuje platnost zkoumaných hypotéz. Následně je vytvořena segmentace návštěvníků muzikálových představení v Praze.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses